SEMINARIO 2
TALLER PRAUTICO DE COZINA VEGANA
Dirichito por Silvia Cebolla Civil
En iste seminario queremos apostar ista vegata por ofrezer-tos un taller de cozina vegena fresca y creativa. Ser vegano ye un estilo de vida ta muita chen relazionata con l’abstenzión de carne, pescato y derivatos d’os animals en a suya dieta.
Realizaremos un taller d’elaborazión de belunas d’as rezetas que aparixen en o libro de Sílvia y podremos gustar dimpués a chenta elaborata. Rezetas con as que aportar más variedat ta ra nuestra alimentazión y con as que amillorar os nuestros platos y dichestions.
No cal que tiengas un alto nivel de cozina ya que totas as rezetas las podrás fer en casa sin dificultat, ya que ye un taller teorico-practico en o que cozinaremos entre toz. O taller incluye:
BLOQUE 1: Compra d’os ingrediens
Chusto á o canto de Can Basté se i troba o Mercat de la Mercè. Ye o puesto perfeuto an mercar os ingrediens pa ra elaborazión d’as rezetas, an trobaremos o millor producto ta emplir a zesta con a millor calidat, variedat y prezio que t’ofreze o comerzio de proximidat.
BLOQUE 2: Taller
Dezaga ra compra d’os materials se fará un menú variato, cualo estará elaborato por os alumnos en clase de manera participativa y con l’aduya de Sílvia.
BLOQUE 3: Degustazión
En rematar, faremos una degustazión de ro elaborato en o taller, tenendo ra oportunidat de tastar o resultato final.
Orario: de 10 a 16 oras.
Prezio del seminario: 10,00 €
C/Passeig de Fabra i Puig, 274 Metro L5 Virrei Amat
Seminarios:
- Seminario 1 – El HABLA DE FONZ. ARAGONÉS RIBAGORZANO
- Seminario 2 – TALLER PRAUTICO DE COZINA VEGANA
- Seminario 3 – L’ARAGONÉS N’O MUNDO ANIMAL